Scroll Top

Impressies

online marketing rijschool harmelen
Rijschool Gilby
Rijschool Gilby
Lees verder
Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden door B O webdesign! Echt een aanrader om je website of naamsbekendheid van je bedrijf tot een hoger level te brengen.

Marketing

Online marketing rijschool harmelen

Het project

Online marketing rijschool Harmelen:

Gilby, eigenaar van Rijschool Gilby is net gestart met zijn eigen rijschool. Om de perfecte start te maken voor zowel online als offline heeft Gilby mijn hulp ingeschakeld. Een eenvoudige template website had hij al gebouwd maar wat nu?

Hem alle mogelijkheden laten zien in het Marketing vak, zowel online als offline. Hieruit de prioriteiten gehaald die makkelijk haalbaar zijn tegen weinig moeite/kosten. Advies gegeven dat het vooral om de details gaat, dat onthoud men en dat je moet onderscheiden van andere rijscholen. Het advies en nazorg is nog steeds van kracht en blijft een constant proces.

De volgende werkzaamheden zijn uitgevoerd:

Het bedrijf

Rijschool Gilby is een rijschool in Harmelen dat lessen geeft in de regio Utrecht. Gilby heeft altijd voor het familiebrijf Rijschool LES gewerkt. 

De website

Impressies van het project

Omdat Gilby al een template website had gebouwd, zijn de mogelijkheden beperkt om online marketing toe te passen. Mogelijkheden zoals Google koppelingen, laadsnelheid plugins, bewegende elementen, volledige SEO, Google reviews etc zijn niet mogelijk via een template. Mijn advies is ook altijd om een “echte” website te laten maken, dit kan tegen aantrekkelijke kosten, maar maakt de mogelijkheden “bijna” oneindig. Waar je nu beperkt wordt door de mogelijkheden van dat betreffende template. 

website optimalisatie rijschool harmelen

website optimalisatie 

beter vindbaar in google

beter vindbaar in google

Zoekwoord analyses
zoekwoord analyse rijschool

Zoekwoord analyses

Laadsnelheid na 

laadsnelheid website verbeteren

Laadsnelheid voor

Laadsnelheid na